Chemicaliën resistente industriële gietvloeren


chemicaliënresistente industriële gietvloeren

Industriële vloeren waarbij de chemie klopt!

Waar agressieve, maar ook gevaarlijke stoffen met een laag vlampunt dagelijks gebruikt worden, zijn de chemicaliën resistente industriële gietvloeren van FTB-Remmers in hun element. Want zelfs als we te maken hebben met bijtende vloeistoffen gebeurt er niets. De goede geleiding van onze antistatische ESD vloeren zorgt ervoor dat er geen ongewilde spanning ontstaat. Maar ook in andere opzichten kunnen wij ons geen uitglijder op de vloer veroorloven. Zo zijn deze gietvloeren niet alleen bestand tegen agressieve stoffen, maar bovendien weerbestendig en vloeistofdicht. De innovatieve industriële coatingvloeren van FTB-Remmers betekenen kwaliteit. Ook als ze altijd nat zijn is een antislipmodificatie mogelijk, zodat u stevig op uw benen blijft staan. Bovendien voldoen deze industriële antislipvloeren aan de PBV-voorschriften conform CUR aanbeveling 64.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen?


Voorbeelden van toepassingen voor chemicaliën resistente systemen

Chemische Industrie

Chemische Reiniging

industriële gietvloeren in de chemische industrie
industriële gietvloeren in de reinigingsindustrie
Dankzij de snelle en gemakkelijke verwerking van onze vloercoatingsystemen zijn deze ondanks de constante belasting met agressieve stoffen niet alleen duurzaam, maar ook heel economisch. Geen slipgevaar; voor industriële vloeren waar sprake is van veel water biedt FTB-Remmers de passende oplossing. Opdat alles goed zou verlopen, zijn de chemicaliën resistente gietvloeren optimaal antislip in te stellen.

Opslag van gevaarlijke stoffen

PBV voorschriften, CUR-aanbeveling 64

industriële gietvloeren in de opslagplaats
industriële gietvloeren - PBV voorschriften
Waar met licht ontvlambare stoffen en/of agressieve stoffen wordt gewerkt, is het belangrijk dat alles klopt. Verantwoordelijk omgaan met het milieu als het gaat om bodemvervuiling en grondwater, dat is bij ons vanzelfsprekend. Door gebruik te maken van de gecertificeerde systemen voldoet u aan de PBV-voorschriften en blijft u altijd aan de veilige kant.

- Webdesign en internet marketing door Flexties -