Mechanisch zwaar te belasten industriële gietvloeren

zwaar te belasten industriële gietvloeren

Industriële gietvloeren die de zwaarste belasting weerstaan

Er zijn veel zwaarwegende redenen om te kiezen voor industriŽle vloerafwerking. Daar waar zware machines en materialen worden gebruikt, moet de vloercoating standhouden. Onze industriŽle vloeren zijn mechanisch extreem te belasten. Door een oppervlakte met structuur wordt de veiligheid verhoogd.

Afhankelijk van de individuele omstandigheden en ondergrond kunt u kiezen tussen twee gietvloeren:

  1. een epoxy coating die uitmunt in uitstekend hoge puntbelasting.
  2. een flexibele PU coating die uitmunt door zijn hoge taaie elasticiteit.

Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Contacteer ons voor meer informatie of indien u graag prijzen wil kennen van onze industrievloeren.


Toepassingen voor zwaar te belasten industriële gietvloeren

Metaalindustrie

Werkplaatsen

industriële gietvloeren in de metaalindustrie
industriële gietvloeren in werkplaatsen
Veiligheid staat bij onze vloercoatingsystemen hoog in het vaandel. De bedrijfsvloeren zijn in overeenstemming met de Arbo-voorschriften en zijn slijtvast. Bovendien kunnen met de markeringskleuren gevarenzones op de gietvloer aangegeven worden. Iedereen weet, daar waar gehakt wordt, daar vallen spaanders. Door de goede reinigingseigenschappen zijn onze industriŽle vloeren gemakkelijk in het onderhoud en kunnen zelfs metalen deeltjes uit olieachtige materialen eenvoudig verwijderd worden zonder dat de vloer beschadigd wordt.

Onderhoudswerkplaatsen

Automobielindustrie

industriële gietvloeren in onderhoudswerkplaatsen
industriële gietvloeren in de automobielindustrie
Steekhoudende argumenten spreken voor een polyurethaancoating. Door zijn bijzonder goede taaie, elastische eigenschappen absorbeert de vloercoating vallende gereedschappen. Dankzij de flexibele samenstelling is ze ook geschikt voor ondergronden zoals gietasfalt. Ook met industriŽle gietvloeren met epoxycoating zit u goed, vooral wanneer er sprake is van puntbelasting. Goede vloei-eigenschappen zorgen voor een gelijkmatig egaal oppervlak. Rijsporen worden optimaal geŽgaliseerd.

- Webdesign en internet marketing door Flexties -